Publicitat
Ciutat

Sabadell oferta activitats d’estiu per suplir el tancament de La Bassa

L’Ajuntament ha organitzat un programa d’activitats amb el que suplir el tancament de La Bassa, per raons de seguretat, aquest estiu. La tinenta d’alcalde i regidora d’Esports, Marisol Martínez, va presentar dimecres passat l’oferta que ha prioritzat la demanda dels casals, en els quals participen cada any més de 2.000 nens i nenes. Martínez va advertir que no existeix una alternativa a La Bassa, que es va inaugurar fa 30 anys, i va considerar que amb les quatre piscines municipals que es mantindran obertes es podrà fer front a les necessitats de la ciutadania. Sabadell es prepara per passar el seu primer estiu sense La Bassa després de 30 anys. Per això s’han reforçat les activitats lúdiques d’aquesta temporada. La nova oferta passa per l’organització d’un programa adreçat als casals, anomenat Enjogassa’t, matinals de cinema a l’Imperial també per aquests grups i l’ampliació de l’horari de les quatre piscines municipals fins a les 8 del vespre (Olímpia, Cal Marcet, Campoamor, Parc del Nord), entre altres novetats. Es tracta d’una oferta que suposa un esforç econòmic també per les arques municipals. La regidora d’Esports, Marisol Martínez, ha explicat que enguany es deixaran d’ingressar 240.000 euros pel tancament de La Bassa. Martínez ha dit que amb aquest oferta s’ha intentat donar resposta a la demanda dels casals d’estiu i a ofertar opcions relacionades amb les activitats aquàtiques. «No hem buscat alternatives a La Bassa per què no existeixen», ha assegurat la tinenta d’alcalde qui considera que amb l’oferta es suplirà el tancament d’aquesta instal·lació i que no es col·lapsaran les piscines. Segons la regidora la major part dels usuaris de La Bassa residien fora de Sabadell. Només dels assistents de casals, el 60 per cent procedia d’altres municipis. Els nens que participen al casals d’estiu a més de gaudir de les activitats de l’Enjogassa’t, també podran practicar activitats esportives al Pavelló del Nord o al Complex Esportiu de Sant Oleguer que es mantindran oberts durant la temporada. Tindran la possibilitat d’a4.1 a 7 colssistir a una sessió matinal de cinema a l’Imperial o assistir a les piscines del Club Natació Sabadell o del Club de Tennis Sabadell a un preu de 2 euros. Martínez ha agraït la disposició d’aquestes dues entitats ja que «la vida d’una ciutat no la marca només l’administració, necessitem el teixit associatiu per dinamitzar la societat i a Sabadell tenim la sort de comptar amb entitats vigoroses com aquestes». La Pista Coberta i el Complex de Sant Oleguer es convertiran també en un espai lúdic pels nens amb moltes activitats.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top