Publicitat
Ciutat

La imposició de togues es converteix en un acte carregat de simbolisme

El Saló Modernista de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 va ser escenari ahir a la tarda de la festa d’imposició de Togues 2016. Un acte ja tradicional cada any, però sempre carregat d’un gran simbolisme i emoció, sobretot pels nous lletrats i lletrades que reben, davant els seus familiars, companys, amics i autoritats, el baptisme professional i juren fidelitat a la Constitució. L’acte va ser presidit pel degà de la institució, Juan Antonio García Cazorla, el president del Consell de l’Advocacia Catalana, Oriol Rusca, el conseller de Justícia, Carles Mundó i el Tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Joan Berlanga. També es va rendir un homenatge a qui ha estat director de l’Escola de Pràctica Professional de l’Advocacia durant 24 anys, Xavier Felip Arroyo.16.1 A6COL

Publicitat
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top