Publicitat
Arxiu

Reconeixement als 15 alumnes amb millors notes de selectivitat

L’Ajuntament ha reconegut aquesta tarda l’esforç dels 15 alumnes de batxillerat que han aconseguit les millors notes a les proves de selectivitat.
Els 15 joves són Marga Pich-Aguilera, Maria Ruiz Terradas, Pol Molénat Gené, Martí Jané Ballarín, Clara De La Torre Fernández, Andrea Sánchez Vela, Blanca  Bistué Muñoz, Marc Serra Peralta, Anna  Sabadell Grau, Pol Gomez Riquelme, Aiyan

Publicitat

Daracktchiev Rosillo, Belén Ferrer-Bonsoms Castan, Núria  Mateos Ferré, Oriol Sors Fidal, Laia Suelves Martín.
La recepció l’han presidit l’alcalde, Juli Fernàndez, el regidor d’Educació, Joan Berlanga, i la regidora de Promoció de la Ciutat i Participació, Marisol Martínez. Els alumnes s’han siutat a una banda del saló de plens i els professors a l’altre, així com el regidor de Ciutadans, Ramon García, l’únic membre de l’oposició present a l’acte. A la sala també hi eren molts familiars dels alumnes que omplien tot l’espai reservat al públic.
L’alcalde, en la seva intervenció els ha encoratjat a seguir la formació, ha reconegut la feina dels professors, i l’esforç dels pares. Després de constatar que la formació és un element clau, els ha dit que «sou l’esperança perqué sou l’orgull.
Per la seva part, Joan Berlanga els ha agraït l’esforç i els ha recordat que en aquest projecte personal que ara engeguen no han d’oblidar «l’aportació personal de cara al bé comú».
Tot seguit els alumnes han rebut un diploma i un val de 150 euros per adquirir llibres a establiments de la ciutat. Tots plegats s’han fet la foto de rigor a les escales d’accés al vestíbul de la primera planta.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top