Ciutat

Impuls a l’ofici de paradista de mercat com a sortida laboral

Sabadell vol donar un impuls als mercats municipals. L’Ajuntament obrirà a concurs el pròxim mes de setembre més d’una trentena de parades vacants als mercats de la Creu Alta i Central. A més de dinamitzar aquestes superfícies comercials de proximitat, el projecte pretén ser una eina per generar feina, especialment per a aquells col·lectius amb més dificultats d’inserció al món laboral. A la resta de mercats, la regidoria de Comerç té en marxa estudis per valorar la seva viabilitat.

Els mercats municipals de Sabadell «poden ser un viver generador de feina per a donar sortida laboral a la població, especialment a aquells col·lectius amb més dificultats». Així ho ha explicat aquesta setmana la regidora de Comerç i alcaldessa accidental, Marisol Martínez.
I com fer-ho? De moment, durant el pròxim mes de setembre l’Ajuntament obrirà el concurs per a l’ocupació d’un total de 33 parades de les llotges Central i de la Creu Alta. En concret, al Central hi haurà 16 vacants de parades i 10 de places d’aparcament i al de la Creu Alta 17 parades vacants i 6 magatzems. També s’obrirà el concurs per a ocupar un local al Mercat de Torre-romeu.
Martínez explica que «són parades que fa anys que estan buides, i ara les reactivem». La mesura, que vol dinamitzar els espais comercials, ha estat durant molt de temps una petició dels comerciants de les llotges, i ara la regidoria li dóna resposta. De fet, ja hi havia peticions per optar a ocupar parades «que ara tindran una puntuació major».2.1 A 8 COL

Comentaris
To Top