Ciutat

Un pregó radiofònic que promet llenya per a tots els polítics

Part de l’equip de Slidemedia, responsable del vídeo mapping inaugural de divendres
Part de l’equip de Slidemedia, responsable del vídeo mapping inaugural de divendres

– Carles Cascón –

Els joves periodistes sabadellencs Xavi Bundó i Ricard Ustrell dirigeixen els programes radiofònics líders d’audiència del cap de setmana: Via Lliure de RAC1 i El Suplement de Catalunya Ràdio, respectivament. L’Ajuntament els va proposar fer un pregó conjunt per la Festa Major però diuen que no parlaran d’ells mateixos. «Ens posarem molt amb els polítics», avisen. Serà l’obertura dels actes, aquest divendres a les 21h. des del balcó de l’Ajuntament, seguida d’un vídeo mapping projectat a la façana.

Van començar els dos «fa molts anys» a Ràdio Sabadell i ara que estan en emissores diferents compartiran micròfon per fer un pregó conjunt d’obertura de la Festa Major de la seva ciutat.
«Ens ho va proposar l’alcalde i vam acceptar», explica Ricard Ustrell. Els fa il·lusió però «creiem que no som gaire indicats per fer un pregó, així que no parlarem de nosaltres, que ens posarem en segon pla, sinó d’altres coses», avança.

Per exemple, dels polítics. «Ens posarem molt amb els polítics. I el nostre objectiu és que no marxi ningú del balcó», deixa anar Ustrell en referència al gest del portaveu del PP, l’any passat, quan el còmic Oriol Cruz va imitar Rajoy. Diu que donaran canya a tots els partits per igual i insinua que el PSC ja es pot anar preparant…

Comentaris
To Top