Ciutat

L’alcalde apel·la a l’honestedat i a la bona política a Trobada d’inici de Festa Major

La segona trobada d’inici de Festa Major s’ha celebrat aquest any a la plaça Picasso de Campoamor. Ha estat un acte en el que hi han assistit més de mig miler de persones i en el que hi han participat diferents entitats que han ofert diferents actuacions des de hip hop fins a les danses de l’Esbart Sabadell Dansaire.

L’alcalde, Juli Fernàndez, acompanyat dels portaveus de tots els grups municipals, ha estat l’encarrergat de dirigir-se als assistents. Davant d’una important cridoria la veu de Juli Fernàndez ha aconseguit fer-se sentir. En la seva intervenció ha apel·lat a l’honestedat en la política i ha afirmat que «no podem demanar canvis si no estem disposats a canviar». En un altre moment ha dit que no creu amb la vella i nova política. sinó que prefereix parlar de bona i mala politica. En aquest sentit ha tingut un record per a les persones de la transició tot afirmant que «no es pot pas dir que l’alcalde Farrés practicava la vella
El discurs l’ha començat fent referència a la participació de les entitats a la Festa Major. Ha parlat de reacció química tot referint-se a que la ciutat disposa de substàncies de gran valor que quan reaccionen aconsegueixen fer grans coses, i «l’ajuntament fa de catalitzador», ha dit.

Comentaris
To Top