Arxiu

Èxit de l’Envelat en una festa de molta calor

Positiva acollida general a l’Envelat dedicat al ball i unes Barraques sense conflictes de relleu a la nova ubicació a l’Eix Macià, com alguns temien. Falten uns quants dies per fer, amb totes les dades, un exhaustiu balanç de la primera Festa Major que organitza l’actual govern municipal, però les primeres sensacions han estat bones, segons la regidora de Cultura, Montserrat Chacon. No tot ha funcionat igual de bé, com el so a la Plaça de Sant Roc amb Blaumut o amb el pregó.

La idea conductora de «recuperar elements tradicionals» de la festa, personificada en l’Envelat per als balls al Passeig de la Plaça Major, sembla que ha tingut una molt bona acollida entre públics de totes les edats.
La Festa Major, que es va acabar ahir amb el concert de corals a la Pl. de Sant Roc, el castell de focs i el ball amb La Salseta del Poble Sec, ha viscut un gran moviment sota l’ombra de l’Envelat, molt buscada per cert. La regidora de Cultura, Montserrat Chacon, diu que ha estat «un èxit» tant de dia com de nit, amb entitats participants i públic molt contents, i que «d’una altra manera no ho haguessim pogut fer en aquest espai». I observa, per exemple, que «és molt millor ballar sobre fusta que sobre ciment».2.1 a 6 col.

Comentaris
To Top