Ciutat

Comín visita la Clínica del Vallès després del procés de finalització de les derivacions

El conseller de Salut de la Generalitat, Antoni Comín, ha visitat aquest matí els treballadors de la Clínica del Vallès. Aquesta trobada va ser un compromís del conseller amb el Comitè d’Empresa que va prometre visitar els treballadors un cop finalitzat el procés de finalització de les derivacions de pacients del Parc Taulí.

La finalització de l’acord entre l’Hospital de Sabadell i la Clínica del Vallès, ha suposat una reformulació de treballadors, pacients i del pressupost públic. Tres eixos que Comín celebra que s’hagin fet amb el menor impacte possible: «Ens vam comprometre amb el Comitè a complir tres condicions: que no hi hagués acomiadaments, que no afectés els pacients, i que no perjudiqués el pressupost de la Generalitat. Avui podem afirmar que tot això s’ha complert».

El Taulí ha absorbit el 66 per cent de les 3.700 altes anuals que es derivaven a la Clínica del Vallès. L’altre 33 per cent restant, ha anat a parar al Consorci Sanitari de Terrassa. Per poder fer front a aquest volum extra de feina, la Generalitat ha destinat 5 milions d’euros -dels 7,5 milions totals del contracte amb la Clínica del Vallès- al Parc Taulí. Comín ha explicat, també, que aquest procés ha permès «no només no incrementar la despesa pública, sinó reduir-la», perquè «costen menys els serveis al Taulí que a la Clínica del Vallès».comis

Comentaris
To Top