Ciutat

La Plataforma per la Residència Sud exigeix una partida al pressupost

La Plataforma per la Residència Sud ja està cansada de promeses per part de l’administració que no es plasmen en cap actuació. Per això els seus membres reclamen el Govern una partida al pressupost per construir-la. 6-1Fa 12 anys que es van cedir a la Generalitat els terrenys del carrer Diego Almagro per a la construcció de la que ha de ser la primera residència pública per a gent gran de la ciutat. No obstant, la històrica reivindicació encara no s’ha materialitzat i l’acord de cessió ha expirat.
Davant d’aquesta situació la Plataforma per la Residència Sud -integrada per les associacions de veïns d’aquesta part de la ciutat, per la Federació d’Associacions de Veïns de Sabadell, la coordinadora de Casals de Gent Gran de Sabadell i l’associació d’Avis de la Creu de Barberà- no es dóna per vençuda. I tenen clar que «no volem més paraules sinó fets».
En aquest sentit, després de mantenir dues reunions a tres bandes (amb la Generalitat i l’Ajuntament) exigeixen d’una banda que la cessió dels terrenys es renovi per cinc anys més i que la Generalitat inclogui al pressupost del 2017 una partida per aquest projecte. La pròrroga es sotmetrà a la votació del ple municipal d’aquest mes d’octubre. Aquests dos aspectes els consideren «imprescindibles», com va assenyalar el president de la FAV, Manuel Navas, perquè «estem farts que cada cop que el govern canvia haguem de repetir la mateixa història».

Comentaris
To Top