Ciutat

L’Ajuntament organitza la primera Setmana del Voluntariat

L’Ajuntament de Sabadell, per mitjà de la Regidoria de Participació, acollirà la primera edició de la Setmana del Voluntariat, entre el 18 i el 27 d’octubre amb l’objectiu de posar en valor i difondre el treball que duen a terme les entitats i el voluntariat a Sabadell. La iniciativa també compta amb la col∙laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, així com d’entitats, voluntaris i voluntàries de la ciutat.

El programa inclou activitats diverses com ara tallers, exposicions, xerrades o taules rodones amb l’objectiu d’apropar a la població al món de l’associacionisme i el voluntariat. La regidora de Participació, Míriam Ferràndiz, considera que «el motiu que ens mou a organitzar aquest programa és el de donar visibilitat i difusió del voluntariat. Aquest seguit d’activitats, però, no es podrien portar a terme sense la dedicació i participació de moltes entitats ciutadanes»dsc_1300.

El tret de sortida de la Setmana del Voluntariat arribarà el dia 18, a 2/4 de 7 de la tarda, amb la presentació del vídeo #ElVoluntariatMouSBD, que recull el testimoni de diferents voluntaris i voluntàries de la ciutat. Seguidament tindrà lloc la xerrada‐ col∙loqui Voluntariat, teixit associatiu i transformació social: entre jugadors de golf i castellers. Quan el “junts” multiplica, a càrrec d’Eduard Sala, formador i responsable de l’Àrea Social de Càritas Diocesana de Barcelona. Els dos actes es faran a l’auditori de la Biblioteca Vapor Badia (c. de les Tres Creus, 127‐129).

Comentaris
To Top