Ciutat

Bonpreu i Ajuntament acorden afavorir l’ocupació entre els sabadellencs en atur

L’Ajuntament i l’empresa Bonpreu han acordat promoure l’ocupació i l’economia local amb motiu de la propera obertura d’un supermercat d’aquesta cadena al barri d’Hostafrancs. El conveni arriba enmig del procés de selecció de personal que l’empresa està duent a terme per cobrir els llocs de treball necessaris per posar en marxa la nova botiga. L’obertura, prevista per finals d’any, comporta la selecció de més de 50 persones. El procés es va engegar l’agost passat i es perllongarà fins al mes de novembre.
Des del seu inici l’empresa ha estat en contacte amb l’Ajuntament i ara ambdues parts han materialitzat els seus objectius en un acord que persegueix la promoció de l’economia i l’ocupació local. En aquest conveni l’empresa manifesta la seva voluntat de contribuir al desenvolupament sostenible del territori.
I, a més, expressa la seva intenció d’ocupar a les persones que resideixen a Sabadell i que es troben en situació de desocupació. Un propòsit al que tot i no estar obligada l’empresa sí que es comprometen en la mesura del possible la major part dels establiments que obren portes en un municipi. En aquest cas, la selecció es realitzarà de forma majoritària entre els sabadellencs sempre i quan reuneixin els requisits establerts pels perfils de cada lloc de treball.
Un altre dels aspectes que recull l’acord és que durant la selecció es promourà la igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral. Un compromís que es tradueix en fer un especial èmfasi en les persones que pertanyin a col·lectius en risc d’exclusió social. L’Ajuntament ha informat que aquest conveni s’emmarca en la finalitat municipal de «fomentar la cooperació público-privada per afavorir la competitivitat i el teixit productiu local».
4-1-a-4-col

Comentaris
To Top