Arxiu

Ingressa a presó un lladre multireincident que va robar en 19 comerços del Vallès Occidental

El detingut a dins d’un dels establiments als quals va accedir-hi
El detingut a dins d’un dels establiments als quals va accedir-hi / CME

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Terrassa i de Sabadell van detenir, el 6 d’octubre, un home de 35 anys, nacionalitat espanyola i veí de Ripollet, com a presumpte autor de 19 robatoris amb força a establiments comercials del Vallès Occidental. Vuit dels robatoris es van cometre a Terrassa, nou a Sabadell i dos a Sant Quirze. El 4 d’octubre, els investigadors ja havien detingut una dona de 54 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Terrassa que col·laborava ocasionalment amb el detingut fent tasques de vigilància.

La investigació es va iniciar a principis de setembre arran d’un seguit de robatoris que s’estaven produint des de mig juliol en diversos comerços del Vallès Occidental. Aquests fets havien generat alarma entre els comerciants de la zona, sobretot en aquells establiments comercials que no disposaven de persianes o reixes per protegir-ne els accessos.

El modus operandi que usaven els possibles autors coincidia en tots els casos: buscaven establiments amb porta de vidre i sense proteccions, preferiblement sense alarma ni massa mesures de seguretat. Una sola persona, en concret un home, trencava la porta d’accés llançant una llamborda contra el vidre i accedia al local per sostreure els diners de la caixa registradora. L’actuació sempre era molt ràpida i també aprofitava per endur-se algun objecte de valor que tingués a l’abast de la mà.

Amb els indicis recollits durant la investigació i amb les dades d’un vehicle que l’autor podria haver utilitzat per fugir en alguna ocasió, els agents van arribar a identificar el lladre juntament amb una dona. Tots dos tenien antecedents policials per fets similars.lladre-1

Comentaris
To Top