Ciutat

La Pau és el camí

La Roda de la Pau, el moviment antibelicista nascut el 3 de febrer de 2003 per mostrar el rebuig a les intencions bèl·liques en contra de l’Iraq, va celebrar dijous una trobada especial, més nombrosa de les que fan cada setmana aquest dia i que aplega a un grup de saballencs ‘anònims’ que amb la seva presència expressen el rebuig a totes les guerres.
La Roda d’aquest dijous es va fer en solidaritat amb tots els refugiats i per la Pau. Durant vint minuts unes 200 persones es van situar en cercle envoltant el símbol de la pau representat amb espelmes damunt d’ampolles buides, així com diferents estris simbolitzant el que han de deixar els refugiats quan es veuen obligats a abandonar el seu lloc d’origen precipitadament.
Precisament, una portaveu dels ciutadans ‘anòmims’ va fer referència a que l’acte servia també per denunciar l’estancament del procés d’acollida de refugiats. També va fer referència a les paraules pronunciades per Gandhi fa molts anys relatives a la pau en le que deia que no es el camí cap a la Pau sinó que la Pau és el camí. Aquesta Roda de la Pau la van organitzar diferents entitats, entre d”altres, Òmnium Cultural i l’Assemblea.cat 14-1-a-5-col

Comentaris
To Top