Ciutat

La Generalitat ampliarà un tram de la C-58 entre Sabadell i Terrassa el 2017

L’ampliació de la C-58 comença a ser una realitat. La Generalitat acaba d’adjudicar la redacció del projecte per dotar l’autopista d’un tercer carril entre Sabadell i Terrassa. Una de les tres actuacions previstes per augmentar la capacitat d’un dels eixos més saturats de Catalunya. El departament de Territori i Sostenibilitat ha anunciat que l’any vinent invertirà 35 milions d’euros per millorar la capacitat a tres punts de la C-58. En concret, l’actuació es preveu al tram comprès entre Terrassa Centre i el nus de Sant Pau de Riu-sec.
I aquest dilluns s’ha adjudicat la redacció del projecte d’una de les intervencions previstes. Es tracta de l’ampliació d’un tram de l’autopista entre Terrassa i Sabadell. Les obres consistiran en l’eixamplament i perllongament d’una calçada lateral entre aquestes dues ciutats.
En aquests moments després de l’enllaç de Sant Quirze del Vallès de la C-58 en sentit Terrassa, l’autopista passa de tres a dos carrils. I un dels carrils queda retingut per les entrades i sortides de l’enllaç següent, Terrassa est, i així queda un sol carril per les altres destinacions cap al nord. Aquesta situació produeix retencions, sobretot en hora punta.
És a aquest tram al que pertany el projecte que ara s’encarrega. A l’altura de la benzinera, hi ha una calçada d’uns 950 metres de longitud i amb un carril en la major part del traçat.
Ara es preveu prolongar aquesta calçada uns 850 metres en direcció nord i uns 2.300 metres en sentit sud, fen t un total de quatre quilòmetres i dotar-la de dos carrils de circulació en la part compresa entre el polígon dels Bellots i Terrassa est.
4-1-a-4-col

Comentaris
To Top