Ciutat

Diari de Sabadell fa el sorteig del viatge

Diari de Sabadell ha fet avui el sorteig del creuer fluvial per a dues persones que promociona amb la co·laboració de Viatges Kuoni. La guanyadora ha estat Maria Roser Guarch Llinares. El premi és un creuer des del 3 fins al 6 de desembre per visitar els mercats de Nadal d’Alemanya. El sorteig s’ha celebrat a les oficines de Diari de Sabadell. Joan Ramon Carol, en representació de Viatges Kuoni, ha estat l’encarregat de llençar a l’aire les butlletes dipositades pels nostres lectors a l’urna de la recepció per poder escollir la guanyadora. A l’acte hi han assistit Mónica Méndez i Josep Mercadé, gerenta i director de Diari de Sabadell, respectivament. La propera setmana tindrà lloc el lliurament del premi a les oficines de Viatges Kuoni de la plaça Ricard Simó, 8.viatge

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top