Ciutat

Actuavallès omple els carrers de Sabadell en el Dia Mundial de la Sida

‘Estima o Estigma. Tu decideixes’. Aquest és el lema del Dia Mundial de la Sida, que se celebra arreu aquest dijous.
Amb aquesta intenció, Actuavallès ha organitzat un gran seguit d’activitats destinades a la conscienciació i sensibilització de la població.
D’una banda, hi haurà diferents actuacions al centre de la ciutat on s’escenificarà l’estigma i la discriminació que viu una persona seropositiva un cop conegut el seu diagnòstic. Seran tres performance que tindran lloc al Passeig (10h), al Racó del Campanar (10.45h) i al Mercat Central (11.30h).
El programa d’actes també inclou projeccions de vídeo a diferents punts de la ciutat entre les 6 de la tarda i les 8 del vespre es podran visualitzar petits clips amb entrevistes a afectats estrets del documental interactiu ‘Vertical y Horizontal’, que també es pot consultar a través d’una aplicació mòbil.
Els vídeos es podran veure al Racó del Campanar, a l’Eix Macià, i al Centre Cívic de Sant Oleguer.
L’objectiu final de la commemoració del Dia Mundial de la Sida és mentalitzar la població de la importància de la prevenció i lluitar per la inclusió de les persones amb VIH. És per això, que durant tot el dia, hi haurà un punt d’informació al Racó del Campanar. Per la tarda també s’instal·laran dos punts més als llocs on es traslladaran les projeccions de vídeo: l’Eix Macià (tocant la plaça Catalunya, al costat del llac), i el Centre Cívic de Sant Oleguer.7-1-a-2-col

Comentaris
To Top