Ciutat

Marisol Martínez relleva Miquel Soler al capdavant de Ràdio Sabadell

La moció conjunta de l’oposició sobre Ràdio Sabadell va monopolitzar el Ple de febrer
La moció conjunta de l’oposició sobre Ràdio Sabadell va monopolitzar el Ple de febrer / ESTEVE BARNOLA

– Edurne Concejo –

La situació de Ràdio Sabadell va monopolitzar bona part del Ple de febrer. Dues hores de discussió que van acabar amb la renúncia del regidor responsable de l’emissora, Miquel Soler. El substituirà la seva companya de partit, Marisol Martínez, deixant l’equilibri de forces polítiques del Govern intacte. La gerència de la ràdio continuarà en mans de Berta Trullàs.

Dos mesos després de la creació de la plataforma Ràdio Sabadell Diu Prou -que ha denunciat pressions polítiques als seus treballadors, acomiadaments injustificats i condicions laborals precàries- han arribat les primeres reaccions per part del Govern.

El Ple del passat dijous va portar a debat una moció conjunta de l’oposició «en defensa de l’emissora pública municipal Ràdio Sabadell i dels seus treballadors i treballadores».

Un debat que es va allargar durant gairebé dues hores i que es va tancar amb el regidor responsable de Ràdio Sabadell, Miquel Soler, posant el seu càrrec a disposició de l’alcalde. Juli Fernàndez va acceptar la renúncia i ha nomenat Marisol Martínez com a nova responsable del programa ‘Eines Comunicatives’, d’on depèn l’emissora municipal.

Una decisió que no ha agradat l’oposició. Des de Ciutadans s’ha qualificat de «burla, no solament als treballadors, sinó també per a la ciutat i la ràdio», ja que consideren que «representen el mateix». El portaveu de la formació taronja, Adrián Hernández, s’ha mostrat molt contundent: «Guanyem ha estat responsable de la crisi en l’emissora municipal, però segueix pensant que la ràdio els pertany» i afegeix: «la resta de socis del govern ho accepta».

Comentaris
To Top