Ciutat

El Parc Taulí inverteix més de mig milió d’euros en millorar l’exterior

El centre hospitalari ha començat unes actuacions per millorar l’aspecte de l’edifici, que inclou pintar les façanes, reformar la plaça del davant. A més, tenen previst construir sis noves habitacions amb capacitat per a dotze llits. El Parc Taulí vol actualitzar-se i invertirà 600 mil euros en millorar la seva imatge. D’una banda, es pintaran les façanes de l’hospital, unes actuacions que estan portant a terme els treballadors de manteniment del centre.

D’altra banda, s’eliminarà la gespa dels parterres que hi ha davant l’entrada principal, instal·lant unes plaques de formigó, però mantenint els arbres. L’objectiu és «evitar el fangar que es forma quan plou», segons ha explicat a Ràdio Sabadell el director financer de l’hospital, Francesc Luque.
Al marge de les actuacions a l’edifici i voltants, també s’han destinat 90 mil euros a actualitzar la plaça que hi ha al davant.
Està previst que s’elimini la zona de grades i que es substitueixin per elements de major seguretat, com escales i baranes per facilitar el pas a les persones amb mobilitat més reduïda.

Està previst que les actuacions de la plaça finalitzin al mes de juny. Però les obres de millora que ha engegat el Parc Taulí no inclouen només elements estètics, també s’ha contemplat la construcció de sis habitacions que donaran cabuda a 12 nous llits.

Comentaris
To Top