Ciutat

La solidaritat permet renovar dues habitacions per nens malalts de càncer

Báilale a la Vida, la UE Sabadellenca, el Club de Pàdel Santa Eugènia de Berga, l’Obra Social ‘la Caixa’ i Baricentro han fet possible la remodelació completa de dues habitacions de la planta Pediàtrica dedicades a pacients oncològics. La reforma inclou la renovació i adaptació del bany -inclosa la porta d’accés-, el canvi de finestres, la pintura dels sostres i parets, la instal·lació de llums regulables i el canvi de tot el mobiliari, ubicant un sofà, una taula d’estudi i una butaca, més còmodes que els actuals.

Aquest rentat de cara a les dues habitacions ha permès oferir als nens malalts de càncer un entorn més alegre -les parets estan pintades amb colors vius- i confortable per a ells i les seves famílies durant les seves llargues estades a l’hospital.
El cost total de les obres ha estat de 32.500 euros, dels quals la gran majoria ha estat aportat per empreses i entitats amb les seves donacions. Hi han participat l’associació contra el càncer infantil, Báilale a la Vida, la Unió Esportiva Sabadellenca, el Club de Pàdel Santa Eugènia de Berga, el centre comercial Baricentro, i l’Obra Social ‘la Caixa’, amb una aportació de 29 mil euros.
La suma restant per cobrir el cost total l’ha assumit la Corporació Sanitària Parc Taulí, fent possible entre tots, l’actualització d’aquests dos espais.

Recentment, representants de les entitats que han col·laborat amb la reforma van visitar la planta de Pediatria de l’Hospital de Sabadell i van poder comprovar en persona el resultat del seu esforç per recollir els fons.
Més reformes Aquesta, però, no és l’única actuació que es portarà a terme a la planta d’Hospitalització de Pediatria.
Fa poques setmanes que el centre ha començat les obres de substitució de les finestres de totes les habitacions, la qual cosa millorarà notablement les condicions d’aïllament tèrmic i acústic.
Es tracta de la primera fase d’una actuació més profunda que vol acabar amb la remodelació integral de la planta, transformant les àrees d’atenció pediàtrica en espais més acollidors i alegres.

Comentaris
To Top