Arxiu

Sabadell tindrà oficina de turisme abans de l’estiu

Abans de l’estiu Sabadell disposarà d’una oficina de turisme en un local municipal al Centre de Sabadell. Aquest fet coincidirà amb l’acabament dels treballs del Pla Estratègic de Turisme que marcarà el full de ruta de les accions a fer per captar més visitants i explotar el potencial turístic de la ciutat.
La regidora de Comerç, Marisol Martínez, ha presentat el treballs del Pla Estratègic de Turisme que l’Ajuntamernt està fent amb la col·laboravió de la Diputació de Barcelona. L’acte s’ha fet a la Casa Duran, un edifici amb un alt potencial turístic, en presència de representants de diverses entitats i empreses de la ciutat relacionades amb el turisme i que han participat dels preparatius del Pla Estratègic presentat avui.
Com a pas previ s’ha presentat l’aplicació Km2 Sabadell que és una de les primeres eines que es posen en marxa amb l’objectiu de promocionar la ciutat. Aquesta APP, cofinançada per la Diputació, està basada en la geolocalització de serveis i atractius de la ciutat. De moment consta que quatre itineraris temàtics: el 4 museus, l’esport a Sabadell, els parcs urbans, i Eixos comercials.

Comentaris
To Top