Ciutat

La festa de la policia catalana

Foto de família final amb tots els Mossos i Mosses distingits durant la festa, més els comandaments i autoritats presents a l’acte a l’Espai Cultura
Foto de família final amb tots els Mossos i Mosses distingits durant la festa, més els comandaments i autoritats presents a l’acte a l’Espai Cultura / ESTEVE BARNOLA

– J. M –

La Festa de les Esquadres que aquest divendres va celebrar l’Àrea Bàsica de Policia de Sabadell dels Mossos d’Esquadra a l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell va distingir un bon nombre d’agents i entitats de la ciutat, així com un reconeixement especial als Bombers de Sabadell per la gran col·laboració que mantenen amb els Mossos d’Esquadra.

Josep Guillot, intendent i cap de la comissaria de Sabadell dels Mossos d’Esquadra, va fer un llarg agraïment als diferents cossos de seguretat (Policia Nacional, Guàrdia Civil, i Policia local).

També es va referir als 10 anys d’existència a la ciutat i a que en aquest període s’ha aconseguit reduir l’activitat delictiva en un 18 per cent. També va destacar que «el traspàs de la Policia Nacional als Mossos d’Esquadra va ser exemplar».

En un altre moment va fer referència al treball que es porta a terme a la zona nord de Sabadell per tal de resoldre situacions conflictives.

Comentaris
To Top