Ciutat

El quatripartit celebra els dos anys de govern amb un acte públic

Foto de família de tots els regidors amb l’alcaldesa de Badalona i el de Ripollet conviats a l’acte de la plaça del Dr. Robert

’equip de govern ha convocat per aquest dijous, a la plaça Doctor Robert, un acte públic amb motiu del segon aniversari de la investidura de Juli Fernàndez (ERC) com alcalde amb el suport d’Unitat pel Canvi, Crida i Guanyem Sabadell.

La convocatòria d’aquest dijous pretén ser un acte públic de «rendiment de comptes dels dos anys de Govern», tal i com anuncien. La celebració s’organitza en un moment clau pel quatripartit ja que encara no han desvetllat si finalment hi haurà relleu a l’alcaldia tal i com es va acordar.
Sota el nom de «Dos anys transformant Sabadell», a partir de les 7 de la tarda participaran tots els representats de l’equip de govern que, de forma «ràpida i dinàmica», diuen, exposaran les principals accions que han dut a terme durant aquests dos anys.
Han estat convidats a assistir i participar també a l’acte, alcaldes, alcaldesses i representants polítics dels ajuntaments de Sant Quirze del Vallès, Castellar del Vallès, Montcada i Reixac, Barberà del Vallès, Ripollet, Cerdanyola del Vallès i Badalona.

To Top