Arxiu

Les protestes omple el ple municipal i la plaça de Sant Roc

El ple municipal del mes de juny passarà a la història com un dels que ha concentrat el major nombre de protestes Fins a cinc manifestacions diferents s’han pogut veure durant aquesta llarga sessió plenaria que ha començat amb les botzines dels representants sindicals de la Policia Municipal que es queixen de l’acititud del govern envers la plantilla.
També s’han manifestat un bon nombre de veïns del barri del Poblenou que es queixen de la manca d’atenció del govern municipal pel que fa al mateniment dels carrers i voreres. Un altra queixa es que es quedaran sense cap entitat bancària a partir del 23 de juliol i que l’ambulatori serà l’únic de la ciutat que estarà tancat tot el mes d’agost.
Un altre col·lectiu que s’ha manifestat han estat treballadors de la Zona Hermètica que no volen que es tanquin els locals. Els treballadors són d’El Manisero. Fent sonar pitos s’han posat a ballar al mig de la plaça davant la impossibilitat de poder pujar al saló de plens.
El quart col·lectiu han estat veïns de Can Rull reclamant millores al seu barri. El cinquè són treballadors del Vapor Llonch que també mantenen reclamacions amb el govern com a personal d’una empresa municipal.
Los protestes han dificultat que la sessió es pogués celebrar amb normalitat. L’alcalde, Juli Fernàndez, els ha cridat l’atenció diverses vegades. Fins i tot en alguns moments les portes han estat tancades.

To Top