Publicitat
Ciutat

Sabadell amb l’esclerosi múltiple: quatre espais acolliran la jornada participativa

L’Ajuntament de Sabadell i diverses entitats es sumen aquest diumenge a la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, que organitza des de fa anys la Fundació Esclerosi Múltiple. Tots els ciutadans que hi vulguin prendre part en aquesta acció solidària disposaran de quatre equipaments esportius de la ciutat on poder fer la banyada tradicional.

D’altra banda, els socis del Club Natació Sabadell, també podran participar en el seu club. La Fundació Club Natació ha concentrat els actes a la piscina de 25 metres del carrer Montcada, on també hi haurà un punt informatiu amb voluntaris del FEM. Tota aquesta setmana el club n’ha fet difusió entre els seus socis.
Per la seva banda els socis del Club de Tennis, i Cercle Sabadelllès 1856 també han preparat les seves instal·lacions per aquest diumenge. En aquests dos equipaments, es podrà nedar i obtenir un diploma acreditatiu.

Un d’aquests espais és la Bassa, on es muntarà un espai promocional de venda de productes, durant el matí. Els diners recaptats es donaran al FEM. A les 12 del migdia es farà la banyada col·lectiva. El regidor de Salut, Ramon Vidal ha destacat -durant la presentació de la campanya- el bon estat de les instal·lacions després de les obres fetes per solucionar el vessament d’aigua. A les piscines Joan Serra- gestionades per la Unió de Federacions Esportives Catalanes- es farà una aportació per valor de les entrades venudes aquest dia.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top