Ciutat

L’estació de Sabadell Centre deixa de funcionar aquest diumenge

Aquest diumenge es tancarà l’estació de Sabadell Centre de Renfe com a conseqüència de les obres de rehabilitació que s’hi estan fent. Els usuaris disposaran d’un servei alternatiu d’autobús llançadora per arribar a les estacions del sud.

A partir de diumenge comença la segona fase de les obres de millora que Renfe realitza a l’estació de Sabadell Centre. El servei no es restablirà fins al proper mes de novembre. Mentrestant, Renfe habilitarà un autobús llançadora que funcionarà entre Sabadell Centre i Sabadell Sud. A partir del 12 de setembre aquest servei també connectarà Sabadell Centre amb Sabadell Nord. Els treballs també comportaran alguns canvis en la circulació al voltant de la plaça d’Antoni Llonch –entre els carrers de Tres Creus i de l’Estació–, com també al voltant de l’estació Sabadell Sud.

Durant tot el període d’afectació, Renfe i els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han establert un acord pel qual els títols de transport de Renfe seran vàlids per accedir als serveis dels FGC a les estacions situades a Sabadell. Pel que fa als canvis davant l’estació de Sabadell Sud, s’ha informat que adaptaran l’aparcament de la plaça d’Enric Morera, on s’elimina un carril d’estacionament que es destinarà a col·locar la parada del bus llançadora.
També canvia de sentit de circulació el carrer del Doctor Mata, entre Joanot Martorell i Pereda.
I a partir del dilluns 24 de juliol hi haurà les restriccions de trànsit a diferents carrers pròxims a l’estació del Centre. En concret, l’accés de vehicles des de la Gran Via (carrer de Brujas) al carrer de l’Estació serà pel carrer de l’Illa.
El carrer de l’Estació quedarà tallat entre el carrer de Casanovas i Bosch i el de les Tres Creus. El tram entre el carrer de la Indústria i el carrer de Casanovas i Bosch serà d’ús exclusiu per a veïnat i serveis. També s’invertirà el sentit de circulació del carrer de Casanovas i Bosch.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top