Publicitat
Ciutat

Un sol clam contra la violència policial

Sabadell ha ocupat tot el Centre durant la concentració d’aquesta tarda convocada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural. La plaça de Sant Roc ha quedat petita per encabir a tothom. Des de molt abans de les sis de la tarda la plaça ja era plena. Això ha fet que s’omplissin els carrers de Gràcia, Advocat Cirera i Sant Pau. El més espectacular ha estat que la munió de persones ha ocupat bona part del Passeig davant la impossibilitat d’accedir a l’interior de la plaça de Sant Roc.
Poc després de les sis s’ha iniciat l’acte convocat per Sabadell per la Independència i Òmnium Cultural «per expressar l’enèrgica repulsa pel trencament de la convivència i l’homenatge a la gent que va patir l’agressió al Nostra Llar», segons ha dit Francesc Baró, coordinador de Sabadell per la Independència. Aquest ha afegit «som una societat democràtica i pacífica i no estem disposats a perdre la cohesió d’un sol poble». En aquest sentit ha convidat a retre un homenatge als Bombers de la Generalitat, Policies Municipals, Mossos d’Esquadra, així com ADFs, advocats, mestres i un llarg etcètera.
El portaveu ha insistit en no caure en la provocació i ha advertit de la presència d’infiltrats. Tot seguit s’han fet cinc minuts de silenci que han estat seguits de forma molt disciplinada i s’ha llegit el manifest de la Taula per la Democràcia en que es fa una enèrgica condemna de la violència exercida per la policia. Passades les vuit del vespre s’ha convidat tothom a tancar l’acte.

Publicitat
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top