Arxiu

Neix la Taula per la Democràcia de Sabadell a favor del dret a decidir

La concentració es va desenvolupar sense cap tipus de bandera, només amb llençols blancs i un interrogant: Parlem
La concentració es va desenvolupar sense cap tipus de bandera, només amb llençols blancs i un interrogant: Parlem? / LLUÍS FRANCO

Amb l’objectiu de donar una resposta unitària en defensa dels drets fonamentals de la ciutadania, s’ha presentat la Taula per la Democràcia de Sabadell. Plataforma que incorpora una desena d’entitats locals.

La Taula per la Democràcia de Sabadell aglutina gent de diferents sensibilitats i ideologies que tenen com a objectiu comú la defensa del dret a decidir. Així ho va manifestar el president de la Federació d’Associacions de Veïns de Sabadell, Manuel Navas, entitat que forma part d’aquest moviment.

Els seus membres consideren que «més enllà de les diverses opinions» sobre la situació política, «el que està clar és que hi ha una línia vermella que mai es pot ultrapassar». En aquest sentit, adverteixen que un conflicte polític «demana solucions democràtiques» i, en cap cas, «mai s’ha d’intentar acabar amb el problema per la força, atacant les llibertats ciutadanes i les institucions catalanes».

La plataforma defensa el diàleg i la participació de la població en la presa de decisions. Parla d’«opció repressiva del govern del PP i els seus acompanyants» a la que cal combatre amb diàleg i respecte, elements «impresindibles per a la cohesió social». La Taula per la Democràcia està integrada per l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC), Òmnium Cultural, Casal de Cuba, FAVS, Roda per la Pau, Súmate, Tant sí com no, UGT i CCOO.

To Top