Ciutat

L’ONCE reparteix 1.680.000 euros al quiosc situat a l’Hospital Taulí

L’ONCE ha repartit 1.680.000 euros a la ciutat en el sorteig del ‘Sueldazo’ del cap de setmana. Les butlletes premiades s’han venut al quiosc que l’organització té a l’Hospital Taulí. L’agent venedor, Jesús Lagunas Barraquer, es mostrava aquest dilluns «contentíssim» per haver repartit els premis «entre persones que ho necessiten».

Jesús va vendre el cupó premiat amb 300.000 euros més 5.000 euros al mes durant 20 anys. A més a més, va repartir 9 cupons més premiats amb 20.000 euros cadascú d’ells. En total, 1.680.000 euros, corresponents al sorteig del dissabte 21 d’octubre. El número principal del ‘Sueldazo’ va ser el 19.047 de la sèrie 019.
Jesús, casat i pare d’una filla de 23 anys, ha rebut la felicitació d’amics i familiars, «que també pregunten si m’he quedat algun cupó». No és el cas perquè, com subratlla, «si m’hagués de quedar tots els números que venc estaria arruïnat. Almenys tinc la inmesa alegria d’haver repartit els premis».
Fa 3 anys que Jesús és venedor de l’ONCE, i tot just fa només dues setmanes que té contracte indefinit, pel que se sent «doblement alegre».

El director de l’agència ONCE a la ciutat, José Antonio Morcillo, explica que el quiosc de l’Hospital Taulí és un dels principals punts de venda a tot Sabadell, i els agents que hi ha darrera la finestreta es van turnant. Jesús està els dissabtes i diumenges a la tarda, i la resta de setmana reparteix la sort a altres punts, l’Avinguda Matadepera, 71, el mercat setmanal de la Zona Hermètica i a Can Salvatella, a Barberà del Vallès.

To Top