Ciutat

Onada de crema de contenidors: en una setmana prop una vintena a tota la ciutat

La ciutat ha viscut una onada de crema de contenidors. Durant la darrera setmana -entre el dimarts 17 i el dimarts 24 d’octubre-, i sempre de matinada, s’han incendiat un total de 17 contenidors, afectant també a elements del voltant com turismes, motocicletes, façanes i finestres de vivendes properes.

El darrer incendi, i el més virulent, va produir-se la matinada de dimarts passat. Segons la Policia Municipal, el foc es va originar a les 3.13 hores de la matinada a la cantonada del carrer Paco Mutlló amb Montseny, a la Creu Alta, i les flames van afectar 5 contenidors -quatre dels quals van quedar totalment calcinats-, 5 turismes, una furgoneta, una motocicleta que també va quedar totalment calcinada, i la façana i finestres d’edificis del voltant. Els Bombers de la Generalitat van extingir l’incendi.

Un altre incendi, la matinada del dimecres 18 d’octubre, va afectar 5 contenidors al carrer Font Canaleta, 58, a Ca n’Oriac. Com a conseqüència de les flames, van quedar calcinats dos vehicles estacionats, i també van cremar una paperera i el pal d’un cablejat elèctric.

També va ser una matinada negra la del dimarts 17 d’octubre. En aquesta ocasió van cremar 7 contenidors de reciclatge de forma gairebé simultània a diversos punts. Segons les dades de la Policia Municipal, el primer dels incendis es va originar a les 4.33 hores de la matinada al carrer Vilarrubias cantonada amb Rector Centena, a la Creu Alta, afectant tres contenidors. Només dos minuts després, agents de la policia van ser avisats d’un altre incendi al carrer Paco Mutlló, 51, també a la Creu Alta, i que va afectar tres contenidors més i tres turismes estacionats a la zona. Finalment, a les 5.23 es va originar un altre incendi al carrer Bujaruelo, a Ca n’Oriac, en aquest cas afectant el contingut d’un contenidor.

To Top