Ciutat

Els Mossos desarticulen una banda criminal que assaltava empresaris

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat una banda criminal que utilitzava dispositius electrònics per seguir empresaris i després els assaltava. L’operatiu ha permès detenir nou persones a Sabadell, Barberà del Vallès i Barcelona.

Els agents de la Divisió d’Investigació Criminal, adscrits a l’Àrea Central de Patrimoni, van iniciar la investigació el 21 de maig i al setembre es van detenir nou persones a Sabadell, Barberà i Barcelona de nacionalitats espanyola i marroquina i d’edats entre els 26 i els 43 anys, a qui se’ls acusa de tres robatoris amb violència i intimidació i d’un delicte contra la salut pública.

Al maig els Mossos van tenir coneixement que dues persones havien patit un robatori violent en un pàrquing de Barcelona quan estacionaven el seu vehicle. Els assaltants es van emportar 12.000 euros en metàl·lic i efectes personals. Els diners eren part de la recaptació d’una festa que havien organitzat en un local d’oci nocturn. Els autors del robatori havien col·locat un dispositiu de control al vehicle de les víctimes per poder establir els desplaçaments que feien i la seva posició.

To Top