Ciutat

La tardor més tradicional atrau més de 6 mil persones a Can Deu

Carbasses, castanyes, moniatos i una castanyera explicant històries van ser alguns dels elements protagonistes a la Festa BBVA de la Tardor, que diumenge al matí va recuperar la versió més tradicional de la Castanyada al voltant de la Masia de Can Deu.
La proposta va agradar, a jutjar per l’èxit de públic: 6.602 persones hi van participar, segons la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i BBVA CX, organitzadors de la jornada. Les agradables temperatures i el sol que va lluir durant tot el matí hi van contribuir.

La d’aquest any ha estat la tercera edició de la trobada, i ha consolidat la festa com una cita imprescindible del calendari d’activitats familiars de benvinguda a la tardor.
En un entorn forestal que comença a reflectir símptomes de recuperació, després de la ventada que va arrasar la superfície el 9 de desembre de 2014, les famílies van poder degustar i comprar productes típics de la tardor. Cinc entitats oferien platets de tardor a l’Espai gastronòmic, i artesans vinguts d’arreu de Catalunya venien els seus productes al Mercat.

A través dels tallers programats, els infants van poder plantar un enciam, decorar un moniato o fer un marc de fotos de tardor. Altres de les propostes van ser els jocs autònoms ‘Els xics del Xurrac’, que posaven a prova l’enginy de petits i grans, els espectacles itinerants del ‘Pianopupp’, els contes de la castanyera o l’espectacle ‘Bufasons’ que va tancar la festa.

To Top