Ciutat

Les llistes per les eleccions del 21D incorporen nou candidats sabadellencs

Les llistes de candidats per les eleccions al Parlament del proper 21 de desembre compten amb nou sabadellencs.Pertanyen a les candidatures d’ERC, PSC, Catalunya en Comú, Junts per Catalunya, Cs i PP.

Les candidatures que es presenten a les eleccions del 21D comptaran amb representació sabadellenca. Una part dels aspirants repeteixen. És el cas de Pol Gibert, actual diputat socialista, que va formar part de les llistes als comicis del 27S del 2015 en el número 9. Ara, qui també és primer secretari del PSC de Sabadell, ocupa el lloc 11è.

També es torna a presentar la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, qui va ocupar al 2015 el número 2 de la llista de Junts pel Sí i que de cara al proper 21D el partit li havia reservat el número 4 de la llista per Barcelona per a ella, per darrere d’Oriol Junqueras, Marta Rovira i Raül Romeva. A més concorrerà al número 79 per la llista republicana l’exalcalde i actual tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez, qui ha assegurat que continuarà treballant per la ciutat.

La candidatura de Catalunya en Comú-Podem està encapçalada per un sabadellenc, l’historiador Xavier Domènech. A la llista que lidera Carles Puigdemont (Junts per Catalunya) la representació local recau sobre la diputada a Madrid des de fa dues legislatures, pel PEDeCAT, Lourdes Ciuró, de qui ahir a la tarda encara no s’havia desvetllat el lloc que ocuparia.

També tornen a presentar-se a les eleccions al Parlament a la candidatura de Ciutadans els actuals diputats Joan García i Laura Vílchez que ocuparan els llocs 7 i 13 respectivament. Per últim, la llista del PP incorpora dues dones sabadellenques. Es tracta de Cuca Santos que també va formar part de la llista l’any 2015 i Anna Roig per qui seran els seus primers comicis com a candidata.

To Top