Ciutat

Crida als sabadellencs a participar a la segona jornada del Gran Recapte

Entre els productes que més es necessiten hi ha la llet, l’oli i les conserves
Entre els productes que més es necessiten hi ha la llet, l’oli i les conserves / LLUÍS FRANCO

– Elisabeth Álvarez –

La novena edició del Gran Recapte aspira a omplir el rebost de les entitats que atenen les necessitats alimentàries de les famílies més necessitades.

Aquest dissabte és la segona i última jornada del Gran Recapte, la gran campanya de recollida d’aliments organitzada pels quatre Bancs d’Aliments de Catalunya. A la ciutat l’acció compta també amb la col·laboració del Rebost Solidari.

Els seus responsables fan una crida a la participació dels sabadellencs. Es pot donar qualsevol tipus de producte bàsic, tot i que els aliments que més falten són oli, llet i conserves. Per fer-ho, només s’ha de portar la donació a qualsevol dels 40 punts de recollida instal·lats a botigues i supermercats locals.

Un equip d’uns 300 voluntaris es fan càrrec de la recollida d’aliments, i la col·locació a les caixes dels Bans d’Aliments. Durant les properes setmanes, es procedirà a la distribució en lots i el repartiment entre les famílies.

Tots els productes que es recullin a la ciutat aniran destinats a famílies sabadellenques. Actualment el Rebost Solidari entrega lots d’aliments bàsics a prop de 1.900 famílies a la ciutat.

Durant les properes setmanes, juntament amb el lot ordinari quinzenal, les famílies també rebran un lot especial nadalenc, amb un pollastre, pasta de galets i torró. És una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell i el Rebost per fer arribar el Nadal a totes les llars.

To Top