Ciutat

El Secretari d’Estat de Seguretat visita el complex central de Mossos d’Esquadra

El Secretari d’Estat de Seguretat, José Antonio Nieto, ha visitat aquest matí el Complex Central dels Mossos d’Esquadra on ha estat rebut pel Secretari tècnic del Ministeri d’Interior, Juan Antonio Puigserver, i el comissari en cap de Mossos d’Esquadra, Ferran López. Posteriorment, ha saludat els pricipals comandaments dels Mossos d’Esquadra i la Direcció de la Policia.
José Antonio Nieto ha aprofitat per mantenir una reunió de treball amb els responsables policials de les unitats centrals i de les regions policials de Mossos d’Esquadra a la Sala Magna del complex.
Pe finalitzar la visita, el Secretari d’Estat ha visitat els espais comuns i ha rebut una explicació sobre l’estructura i funcionament per part dels caps de la Comissaria General de Recursos Operatius i de la Comissaria General de Mobilitat.
Nieto ha reconegut la tasca actual dels Mossos d’Esquadra i ha garantit que es manté el compromís d’una bona coordinació amb les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat per assegurar els drets i llibertats de tots els ciutadans, així com la seguretat pública.

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top