Ciutat

La Puríssima celebra els 150 anys amb un extens programa d’actes

La Parròquia de la Puríssima de Sabadell ha complert 150 anys de vida, i per celebrar-ho ha preparat una pila d’actes, des de concerts, celebracions litúrgiques i conferències. Una trentena de convocatòries a les quals hi ha convidat a tots els ciutadans. Els actes han començat aquest divendres, dia de la Immaculada i s’allargaran fins al 8 de desembre de l’any vinent.

L’acte d’aquest divendres va consistir en una missa, una ballada de sardanes i un dinar de germanor, i a la tarda s’ha celebrat un concert a càrrec de l’Orquestra de Cambra de l’Acadèmia d’Arts Escèniques de Baza (Granada), l’Orfeó de Sabadell i And&Cat Músic Coral que han interpretat el Magnificat, de J.Rutteer a l’església de la Puríssima.

Aquest ha estat el tret de sortida de moltes altres activitats com un concurs de fotografia, un cicle de conferències que parlarà de la relació entre la fe i la ciència, la cosmologia, neurologia o a la física quàntica. També és previst nombroses celebracions litúrgiques, algunes de les quals seran oficiades per Josep Maria Soler, Abat de Montserrat i Josep Àngel Meneses, Bisbe de Terrassa.
La música serà però la gran protagonista d’aquesta commemoració, hi podrem sentir corals com el Cor Francesc Valls, el Quartet Mèlt entre altres. Durant el Nadal es podrà visitar un pessebre monumental del mestre sabadellenc Marcel·lí Pol.

To Top