Arxiu

Persecució policial de dos joves per conduir un cotxe robat i sense carnet

La Policia Municipal va detenir dissabte al migdia dos individus que havien sostret un vehicle a Terrassa sense tenir permís de conduir i, a més, un d’ells tenia pendent un requeriment de recerca i detenció.
Els fets van passar a les 13.30 hores quan els agents van rebre l’avís que per l’autopista C58 circulava un turisme que havien sostret a la ciutat veïna de Terrassa i que es dirigia cap a Sabadell.

Poc després, els agents van poder localitzar el cotxe a la ciutat. Concretament, al carrer Les Palmeres del barri de Can Deu.
Quan la policia es disposava a aturar el vehicle per procedir a identificar els seus ocupants, els conductors van accelerar i van fugir del lloc. Per aquest motiu es va iniciar una persecució al llarg dels aproximadament dos quilòmetres que separen el carrer Les Palmeres del barri de Castellarnau a on va acabar la batuda. Al carrer Walter Benjamin de Castellarnau els dos ocupants van sortir del vehicle i es van dirigir corrent cap a un barranc que hi ha en les immediacions d’on es trobaven en aquell moment. Finalment, els agents van aconseguir detenir-los.

Els dos joves, de 19 i 20 anys, hauran de respondre davant del jutge per un presumpte delicte de robatori d’ús de vehicle. A més, es dóna la circumstància que cap d’ells havia obtingut mai el carnet de conduir i que sobre un dels detinguts també pesava un requeriment de recerca i detenció.

To Top