Arxiu

Veïns de Gràcia denuncien el soroll i les molèsties dels locals de l’Hermètica

Un grup de veïns del barri de Gràcia molt propers a l’antiga Zona Hermètica denuncien el calvari que pateixen cada cap de setmana amb els locals nocturns que encara estan oberts.

«Cada dissabte hem d’anar a dormir a casa dels meus pares, el soroll i les molèsties són insuportables». Així ho relata Lidia Herrero, una mare jove que denuncia la situació insostenible que pateixen ella i molts altres veïns propers a la zona delimitada pels carrers Renall, Marià Aguiló, Carles, Riba, Permanyer, i Raimon Casellas.
Aquests veïns afirmen que «ara més que mai patim el soroll i les molèsties dels locals ja que tot es concentra a un sector». El tancament de molts locals ha centrat l’activitat a una zona concreta. Les molèsties vénen provocades pel moviment de persones que generen aquests locals.
«Le gent fa ‘botellón’, obren les portes dels cotxes, posen la música a tot drap, i així fins la matinada», afirmen. Cada dissabte truquen a la Policia Municipal i els diuen que «quan tinguem un cotxe passarem». Els veïns constaten que «uns i altres tiren pilotes fora i ningú ens soluciona el problema».

To Top