Arxiu

Santiago Soler i Marc Serra són els guanyadors del 43è Premi David

Santiago Soler Morga (IES Escola Industrial de Sabadell), en Grau Mitjà, i Marc Serra Navó (IES Escola Industrial de Sabadell), en Grau Superior, són els estudiants guanyadors del 43è Premi David, atorgat pel Centre Metal.lúrgic de Sabadell i la Fundació David. El veredicte de la Comissió d’Avaluació de Mèrits, fet públic aquest dimarts, recorda que el Premi David distingeix als millors estudiants dels Cicles Formatius metal.lúrgics: Electricitat i electrònica, Fabricació mecànica, Transport i manteniment de vehicles, Instal.lacions i manteniment i Informàtica i comunicacions, tant Grau Mitjà com Superior. Després d’analitzar les candidatures rebudes, el jurat ha concedit el primer premi en Grau Mitjà, dotat amb 1.500 euros, a Santiago Soler Morga, alumne de l’IES Escola Industrial de Sabadell. El segon premi, dotat amb 1.000 euros, ha estat atorgat a José Luis Cabezas Cabaña, alumne de l’IES La Ferreria, i el tercer, dotat amb 500, a Guim Robert Daviu, alumne de l’IES Agustí Serra i Fontanet. En Grau Superior, el primer premi, dotat amb 2.000 euros, ha estat concedit a Marc Serra Navó, alumne de l’IES Escola Industrial de Sabadell, i el segon, dotat amb 1.000 euros, a Marina Nicolau Valls, alumna de l’IES Sabadell. El lliurament de premis tindrà lloc el dilluns 18 de desembre, a les 19 hores, a l’auditori del Centre Metal.lúrgic.

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top