Ciutat

El Consell Comarcal premia la idea innovadora de Bicinity Eco-lògic

L’empresa sabadellenca Bicinity Eco-lògic ha estat una de les guardonades pel Consell Comarcal en la quarta edició del concurs d’Idees Innovadores convocat per l’organisme comarcal.

El jurat dels premis del quart Concurs d’Idees Innovadores del Consell Comarcal ha premiat quatre projectes empresarials del Vallès Occidental per la seva originalitat i gran valor social. Els guardons es van lliurar dimecres i els van recollir els representants de Càtering social: ‘menjar bo i just’, Arte Paliativo, Bicinity Eco-lògic i Resident Odontologia.

A partir d’ara els guanyadors rebran deu hores d’assessorament personalitzat i una aportació econòmica de 2.500 euros per poder madurar els seus projectes i impulsar els models de negoci. També tindran accés a serveis i recursos d’altres administracions locals i participaran en una trobada anual d’emprenedoria. Per acabar, la comunitat de la Xarxa d’Innovació Social del Vallès els donarà suport en la difusió i promoció dels projectes. El projecte sabadellenc Bicinity Eco-lògic és dedica als serveis de transport urbà de mercaderies, paqueteria i missatgeria, ecològic, sostenible i responsable. Els vehicles de transport són cicles de transmissió mecànica amb assistència elèctrica i altres vehicles elèctrics per a major volum i distància, els quals realitzen la distribució urbana de mercaderies de forma sostenible, també coneguda com «ecologística d’última milla».

To Top