Ciutat

L’alcalde diu que els propers dos anys posaran les bases de la nova dècada

L’alcalde Maties Serracant ha recuperat aquest dimecres la trobada amb periodistes abans de les festes de Nadal per repassar l’acció de govern. Segons ha dit, aquest any i mig que queda de legislatura es proposen «posar les bases del que ha de ser la ciutat la propera dècada»

Maties Serracant ha constatat que en el seu curt període a l’alcaldia (porta 160 dies) li ha tocat viure els moments més moguts coincidint amb l’1 d’octubre i tot el que ha vingut al seu darrera. Després de dos anys i mig de govern quatripartit l’alcalde creu que «la ciutat ha recuperat la confiança amb l’Ajuntament».
En aquests moments, després de recuperar drets bàsics (socials, de convivència i de llibertat d’expressió) el govern, diu l’alcalde, «posem l’accent en les coses petites i als barris» i per això han iniciat una sèrie de contactes amb les associacions de veïns de tots els districtes «per saber on som».
Emergència social
L’emergència social segueix sent una de les màximes preocupacions. Constata que «no avancem» tot i destacar les mesures adoptades com ara la nova forma de distribuir lots d’alimentació a través del Merca@Punt dels Merinals, o les sancions a les empreses que tallen subministres, o la recuperació de pisos pel mercat de lloguer.
D’altra banda, destaca l’aliança amb els 14 municipis de la comarca, per exemple, pel foment de l’ocupació. En aquest sentit assegura que «els problemes de ciutat no tenen solució sinó són des d’una mirada comarcal».

To Top