Arxiu

Els taxistes reclamen unes millors ubicacions per les seves parades

Els taxistes de la ciutat volen reubicar les seves parades que ara han quedat allunyades de les noves estacions de tren i també demanen la col·laboració de la policia municipal per lluitar contra la competència deslleial.

EI col·lectiu del taxi de Sabadell ha fet pinya, aquest dilluns matí, davant el Racó del Campanar per demanar poder parlar amb representants de l’ajuntament sobre les noves ubicacions de les parades. Magno Castillo, portaveu d’Elite Sabadell ha valorat molt positivament aquesta concentració, i hi ha explicat que la meitat de la flota de taxis de la ciutat hi han participat, i això ha dit «representa un èxit absolut».

Castillo també s’ha felicitat del resultat de la concentració, ja que finalment han pogut parlar amb l’Alcalde Maties Serracant, el Tinent d’Alcalde Juli Fernàndez i el regidor d’espai públic, Xavier Guerrero amb qui han acordat una pròxima reunió per primers de gener, en què -segons li ha explicat- «tècnics municipals i nosaltres, agafarem un parell de taxis i anirem parada per parada perquè vegin quines són les nostres consideracions i les nostres propostes per millorar aquestes ubicacions». Actualment, algunes parades han quedat allunyades de les noves parades de tren, i tal com explica Castillo «hi ha algunes estacions on és impossible deixar els passatgers i les seves maletes».

Castillo hi ha subratllat que la proposta que aporten els taxistes és «molt senzilla i econòmica, ja que en alguns casos només es tracta de traslladar els pilons». Pel portaveu d’Elite taxi Sabadell, la concentració d’aquest dilluns davant l’ajuntament i la posterior trobada amb els representants de l’ajuntament, ha sigut un gran pas.

To Top