Ciutat

El Museu del Gas presenta ‘La Fàbrica dels desitjos’

El Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa presenta, per segon any consecutiu la iniciativa “La Fàbrica dels desitjos”, una activitat dirigida al públic infantil i familiar, que permet reviure la tradició del Nadal mitjançant els valors de l’eficiència, la sostenibilitat i el patrimoni industrial. L’edició d’enguany tindrà lloc del 27 de desembre al 4 de gener.

“La Fàbrica dels desitjos del Museu del Gas” oferirà als més petits la possibilitat de convertir- se en els protagonistes d’una aventura plena de màgia i de misteri, en família. Durant nou jornades, el Museu del Gas es transformarà en una gran fàbrica, conduïda pels patges de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. A través d’una visita en grups de 25 persones, el públic familiar s’endinsarà en un univers fascinant en el qual els més petits ajudaran en les tasques encomanades a la colla d’Orient per tal d’aconseguir un Nadal bo per a tothom. L’activitat estarà conduïda per personatges que acompanyaran als visitants al llarg d’un recorregut teatralitzat, en el qual els participants podran expressar els seus desitjos.

En la seva segona edició, “La fàbrica dels desitjos del Museu del Gas” compta amb la direcció dramatúrgica i la guionització de l’escriptor i director teatral Marc Artigau (coautor de la novel·la recentment publicada Un home cau). Així mateix, tindrà la direcció escenogràfica i el disseny de vestuari d’Albert Pascual de la companyia de teatre La Calòrica (guardonada en els Premis Butaca 2017), i la interpretació dels actors Aitor Galisteo, Queralt Cassassayas, Clara de Ramon, Marc Rius, Anna Farriol i Josep Puig.

To Top