Ciutat

El Parc Taulí premia 31 projectes de diversos àmbits amb 100 mil euros

Un total de 31 projectes de recerca i innovació escollits d’entre els 85 presentats han estat guardonats amb les Beques Taulí. La 19a edició dels premis ha repartit un total de 100 mil euros.

Els ajuts són lliurats per la Fundació Parc Taulí amb la finalitat de promoure el desenvolupament de projectes de recerca i innovació de professionals de la Corporació. El seu president, Francesc Gòdia, destaca la implicació dels professionals i dels estudiants de Medicina de la Unitat Docent del Taulí i el seu impuls per arribar a assolir l’excel·lència. «La ciutat també ajuda a aconseguir-ho amb esdeveniments com La Nit de la Ciència, que celebrarà la seva tercera edició el proper 12 d’abril», subratlla Gòdia.
Aquest any les Beques Taulí han celebrat la 19a edició, i han repartit 100 mil euros entre 31 projectes de recerca d’àmbits molt diversos.

El director de Recerca i Innovació del Parc Taulí, Lluís Blanch, ha fet balanç d’aquests 19 anys i ha presentat el resultats d’R+D+I del darrer any, destacant que «els fons destinats a aquests premis estan generats per la investigació i innovació desenvolupada pels propis professionals de la institució». La dotació acumulada des de la seva creació és de més d’1,7 milions d’euros.
Durant el lliurament el regidor de Salut de l’Ajuntament, Ramon Vidal, ha felicitat a tots els professionals per l’esforç i la feina que realitzen i que contribueix a fer de Sabadell una ciutat més gran. El president del Parc Taulí, Modesto Custodio, ha reiterat el compromís per l’excel·lència de tots els que formen part de la institució.
La representant del Departament de Salut, Núria Serra, ha remarcat la consolidació de les Beques Taulí per la seva llarga trajectòria «que donen valor a la recerca, la docència i l’assistència que es realitza a la Corporació».

To Top