Ciutat

Les vendes de loteria pel sorteig de Nadal s’animen a última hora

La caiguda de vendes de loteria de Nadal durant els mesos d’octubre i novembre feia preveure una campanya dolenta a les administracions de la ciutat. Les vendes però s’han animat a última hora.

Aquest divendres 22 de desembre se celebra el sorteig de la Loteria Nacional de Nadal, que atorga un total de 2.380 milions d’euros en premis. La situació política va provocar una caiguda de les vendes durant els mesos d’octubre i novembre, però finalment les administracions han vist com els compradors s’han animat a comprar butlletes durant les últimes setmanes.
Des de l’administració de loteria número 5, situada a l’Avinguda Matadepera, Joan Fernàndez explica que «els dies previs al sorteig són bojos, perquè a més de les vendes d’última hora se suma la revisió de que tot estigui bé».

Des de l’establiment de la zona nord asseguren que «les vendes s’han mantingut estables respecte a l’any passat, sobretot perquè els clients més forts no han fallat». Fernàndez explica que la venda per finestreta també ha funcionat bé. A la zona sud, des de l’administració ‘La 8 de les Nenes de la Sort’, al Passeig Espronceda, coincideixen en afirmar que després d’uns mesos fluixos, les vendes de Nadal finalment s’han animat, segons explica Hermógenes Montalvo. Aquest dimecres es formaven llargues cues de clients que volien adquirir la seva butlleta.
No ha passat el mateix a l’administració número 3 de la ciutat, situada a la Via Massagué, al Centre. Elià Borrull subratlla que «la situació política ens ha afectat bastant» i xifra el descens de les vendes de butlletes en un 20 per cent.

To Top