Arxiu

No han sabut preveure les necessitats del trànsit

Els carrers de Sabadell són un laberint sense sortida des de fa mesos. Però ara el caos ha arribat al seu punt més àlgid amb les obres de soterrament dels FGC a Can Feu, i no pels treballs, sinó per la nul·la informació que, sobre els talls de carrers, ha donat el govern municipal.
Fa una setmana em vaig trobar immers en un embús terrible, només perquè a ningú del govern local se li va acudir fer alguna campanya informativa sobre els itineraris alternatius. Ni tan sols un trist díptic a la bústia de casa, res de res.
El meu cas només va ser un dels centenars de conductors que vam patir, i encara patim, la imprudència d’aquest Ajuntament. Alguns comencem a estar una mica cansats de provar d’accedir a casa nostra i trobar-nos: Col·lapse a la Gran Via, col·lapse a la Rambla Ibèria, col·lapse a l’avinguda Can Feu.. On serà el proper fiasco de la planificació de la mobilitat que ens faci aquest govern inoperant?
En l’última setmana, tancar al pas de vehicles i de vianants el passeig de Can Feu, entre la plaça del Mil·lenari i el carrer de Damià Forment, sense posar-ho en coneixement de la ciutadania, va ser una greu imprudència. Aquest govern no ha sabut preveure les necessitats del trànsit a Sabadell en tot el mandat, i ara el tancament del Passeig Can Feu els ha vingut gran. Crec, i no sóc l’únic, que un cop més s’ha actuat amb improvisació i amb incompetència.

To Top