Ciutat

Dia Mundial contra el càncer amb Campanya d’Oncolliga i una cursa

El 4 de febrer és el Dia Mundial contra el càncer. El lema d’enguany vol posar enfàsi en la necessitat de lluitar amb totes les eïnes i el coneixement adquirit els darrers anys, sense oblidar les campanyes solidaries.

Una d’aquestes accions són les campanyes que es fan des de diferents entitats socials, com ara la Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica (Oncolliga), que des de divendres i fins aquest dissabte organitza una campanya amb el nom «Posem-li pebrots al càncer 2018» i que implica la col·laboració dels establiments Condis.
A través de voluntaris, s’oferirà als clients una bossa de pebrots. Una altra activitat solidària és la cursa benèfica «Corro Contra el Càncer» que és previst se celebri el pròxim 25 de febrer a Sabadell.
Les inscripcions ja s’han obert i com cada any la cursa tindrà el seu inici a la plaça de la Creu Alta, a les deu del matí i l’arribada al mateix lloc. Els drets d’inscripció seran de 7 euros per corredor-caminador i també hi ha l’opció de fer donacions sense participar en la cursa, amb una aportació mínima des de 5 euros. La recaptació anirà a l’Associació Espanyola contra el càncer.

La cursa està organitzada per We Run Sabadell. L’equip de Corro Contra el Càncer, posen a disposició de tots els que vulguin més informació sobre aquesta cursa el link: http://corrocontraelcancer.com/index.html

To Top