Ciutat

Detingut per disparar contra una discoteca de la Zona Hermètica

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge, a primera hora del matí, un home acusat de disparar a les portes d’una discoteca de la Zona Hermètica. El succés no va provocar ferits.

Diumenge, quan faltaven 10 minuts per a les 7 del matí, un home va disparar almenys dos trets contra les portes de la discoteca Lemon de Sabadell, Fora del local, situat al número 51 del carrer Raimon Casellas de la Zona Hermètica, encara hi havia gent tot i que ningú va resultar ferit.
Segons els veïns de la zona, en un primer moment van sentir una baralla molt forta entre la gent que hi havia al carrer i, més tard, van veure «gent corrent i fent molt xivarri». En aquell moment es va avisar als Mossos d’Esquadra que es van personar al lloc dels fets. De forma immediata van activar el dispositiu per localitzar l’autor dels trets que poc després va ser detingut a Martorell, ciutat en la què resideix. L’home, de 27 anys i nacionalitat espanyola, està acusat de tinença d’armes i explosius. En el moment de la detenció l’home tenia a dins del seu cotxe un revòlver amb el què hauria efectuat almenys dos trets. Les primeres investigacions apunten que el detingut volia intimidar a les persones allà concentrades disparant contra la discoteca.

Aquest no és l’únic incident que s’ha registrat aquest cap de setmana en aquesta discoteca, que els veïns han denunciat en reiterades ocasions per les molèsties que els causa. Divendres a la nit, els veïns han explicat que van haver de trucar a la policia perquè hi havia un grup a la porta del local que estava fent el ‘botellón’.
En aquell moment el vigilant de seguretat de la discoteca els va dir que marxessin i es van negar a fer-ho iniciant així una ‘batalla campal’, tal i com han relatat els testimonis. Davant del soroll, els residents a la zona van trucar a la policia que, asseguren, «va arribar una hora més tard sen que fessin res».
Els veïns dels carrers pròxims a la discoteca asseguren que la situació que provoquen els clients del local és insostenible.

En aquest sentit, denuncien que han mantingut dues reunions amb els responsables de l’Ajuntament sense que fins al moment hagin posat solució a la indefensió i desesperació que pateixen els afectats. Han mantingut dues reunions amb els responsables municipals: «Ens van dir que reforçarien la seguretat amb més presència policial i això no s’ha fet», lamenten i afegeix que «ens demanaven calma per actuar».

To Top