Ciutat

La mare apunyalada pel seu fill segueix greu però fora de perill

La propietària de la Loteria número 2 de la Rambla que divendres al vespre va ser apunyalada brutalment pel seu fill a la mateixa administració segueix hospitalitzada greu al Parc Taulí però fora de perill, segons ha pogut saber aquest diari.
El seu fill, de 29 anys, que en el moment de la seva detenció al carrer Sardà es va autolesionar al tòrax i l’abdomen, també es recupera d’aquestes ferides. El divendres va haver de ser intervingut al mateix hospital on es troba ingressada la seva mare de les ferides que s’havia provocat després de sortir de l’administració de loteria.

Des del moment de la detenció del presumpte autor de les punyalades a la seva mare el Mossos d’Esquadra s’encarreguen de la seva custodia fins que el jutge determini quina ha de ser la seva situació judiucial a partir del moment en que s’hagi recuperat de les ferides.
D’altra banda, l’administració de loteria segueix tancada.

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top