Arxiu

Consternació a la Zona Hermètica pel tancament dels primers locals

Tal com va avançar D.S. el dissabte passat, l’Ajuntament de Sabadell ha aplicat l’execució forçosa de tancament dels locals de la Zona Hermètica. Dos d’ells, Lemon i El Manisero, ja han abaixat les seves persianes.

Dels 8 locals que encara funcionaven a la Zona Hermètica ara ja només en queden 6. Lemon ja va tancar fa una setmana, i aquest diumenge ho va fer El Manisero. El degoteix de locals obligats a plegar, una vegada les mesures cautelars no hagin prosperat, seguirà amb Drinkking, que el proper cap de setmana celebrarà les seves darreres sessions.
L’Ajuntament, inflexible, continuarà amb el procés de notificació a mida que des del consistori es vagin rebent la resta de resolucions. Val a dir que una de les resolucions, la de la sala Koko Club, ha estat positiva pel seus propietaris, i això vol dir que podrà seguir obrint un temps més.
La resta de discoteques que encara no han rebut la resolució de mà de l’Ajuntament -tot i que la carta és inminent- poden seguir obrint. Una vegada la rebin, els propietaris disposen de 5 dies hàbils per cessar l’activitat, a partir dels quals es pot precintar el local.
Els operadors que encara sobreviuen tenen l’esperança de rebre una resolució positiva, ni que sigui per factuar unes sessions més. Això fa que sales com Paladium hagin acollit a un dels seus espais la sessió de Lemon, i que El Manisero traslladi les classes de ball -interromputs a mig curs- a una sala veïna de Sant Quirze, i la seva salsoteca al Vinilo.

To Top