Arxiu

Els lloguers s’incrementen a la ciutat per sobre de Catalunya

El preu mitjà del lloguer a Sabadell es situa en els 580 euros de mitjana. Un preu que ha anat creixent de forma sostinguda. Les dades del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, recollida per l’informe Infodades de l’Obervatori de l’Economia Local, xifren en un 5,6 per cent l’encariment del lloguer entre els mesos de juliol i setembre del 2016 i el mateix període del 2017.
Aquest increment suposa als inquilins pagar uns 30,6 euros de més. No obstant, el preu va baixar un 1,3 per cent respecte al trimestre anterior (abril-juny). Segons l’Infodades, aquesta va ser la primera davallada trimestral del preu mitjà del lloguer després de vuit trimestres consecutius d’augment.
Sabadell és una de les ciutats de l’entorn més immediat de Barcelona que està patint aquest augment dels preus. Un estudi de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) alerta que aquest increment dels preus està ofegant aquestes ciutats. En aquest sentit, apunta un creixement del 10,79 a Sabadell. Malgrat això, s’assenyala que en localitats com Sabadell el preu del lloguer és encara més avantatjós que a Barcelona a on de mitjana arriba als 855 euros.

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top